Somn cu naut si spanac

de laylalala in Somon, 23 Mai 2010 | 3024 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 4 x file de somn, a cate 150 gr
  • 2 lingurite piper negru macinat
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita paprika
  • coaja rasa si sucul de la 2 lamai
  • 1 lingura ulei de maslinePentru naut
  • 1 conserva (400 gr) naut, scurs
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 100 ml zeama de supa de legume
  • 200 gr spanac congelat, decongelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn cu naut si spanac:

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.Aseaza fileurile de somn intr-un vas termorezistent intr-un singur strat.Presara deaupura piperul, sarea, paprika, coaja rasa de lamaie si uleiul de masline.Da somnul la cuptor 12-15 minute pana cand s-a facut.
Intre timp incinge o tigaie si adauga uleiul de masline.Caleste usturoiul 2-3 minute, avand grija sa nu se arda.Adauga nautul si zeama de supa de legume si lasa-le 5 minute.Adauga spanacul si mai lasa pe foc 5 minute.Adauga sucul de lamaie, sare si piper dupa gust si mai lasa-le pe foc 2-3 minute.
Serveste somnul cu naut si spanac.

 

RETETA IN IMAGINI

Somn cu naut si spanac-0
Somn cu naut si spanac-1
Somn cu naut si spanac-2
Somn cu naut si spanac-3

COMENTARII (1)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 09:46

un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!