Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Operatiunea “ Monstrul “ nu putea sa nu includa si-o reteta simpla, taraneasca, de peste tavalit prin malai , prajit si servit cu mujdei si mamaliguta .
Cum din somnul din care am gatit borsul si paneul imi mai ramasesera destule rondele, m-am gandit ca n-ar strica si o reteta simpla . Astfel ca am tavalit fiecare felie de peste prin malai amestecat cu sare, apoi le-am prajit , pe ambele parti, in tigaia Dry Cooker ( acum iar ma injurati :))) ) ( voi le puteti praji in baie de ulei, dar eu am cam renuntat la grasimi... :P ) si le-am servit cu mujdei simplu de usturoi cu marar si mamaliguta calda.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult