Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
by dicarmencitta
Este un fel de mancare conceput de mine,care sunt fan peste.
Dupa ce am spalat si curatat pestele il bagam la cuptor, pentru 30 de minute.intr=o tava de yena.Daca tava nu are capac putem pune o folie de aluminiu,este foarte important ca somonul sa se faca in abur.
Dupa 20 de minute scoatem tava din cuptor si dam la o parte capacul sau folia de aluminiu si il lasam sa prinda o crusta deasupra inca 10 minute. In acest timp curatam si pregatim cartofii pentru prajit. Incingem 300 ml ulei de masline extravirgin, intr-un tuci si prajim cartofii in el.
Dupa ce i-am prajit, ornam pe farfurie somonul, cartofii, rucola. Separat facem o salata verde, amestecata cu Rucola. Ornatul pe farfurie, ramane la aprecierea celui care o face. Este o mancare foarte usoara si foarte gustoasa, alaturi de un pahar de vin alb.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult