Somon in pergament

de RuxyRux in Somon, 14 Mar 2011 | 7591 vizualizari

 

...reteta dr. Weil...

Un fel de mancare principal, elegant si usor de preparat..

 

INGREDIENTE

  • Pentru spaghete:
  • spaghete fine( 1/4 pachet)
  • apa si ulei de masline
  • sare si marar
  • legume proaspete: ardei gras( rosu) gulie dovlecel morcov varfulete de sparanghel mazare etc...fiecare ce doreste
  • 4 bucati somon
  • mustar de Dijon
  • lamaie
  • pergament( foaie de copt)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in pergament:

1. Incalziti cuptorul la 200 grade

2. Fierbeti spaghetele al dente, scurgeti amestecati usor cu putin ulei de masline( o lingura), sare si marar proaspat tocat( daca nu aveti marar inlocuiti cu patrunjel)

3. Pregatiti o garnitura de legume proaspete: bastonase din morcovi si dovlecei, gulie, varfuri de sparanghel, mazare fina..etc...

4. Clatiti fileurile de somon, taiati in portii individuale si apoi zvantati. Ungeti fiecare bucata cu mustar de Dijon si un praf de sare.

5.Pentru fiecare persoana puneti o portie de paste pe o foaie de pergament, asezati deasupra fileul de somon, adaugati legumele, ridicati colturile si formati un saculet( legati-l cu sfoara sau elastic).

6. Plasati saculetele in mijlocul cuptorului la 200 grade si lasati-le 30 de minute.

7. Serviti direct din saculet pe o farfurie, deschizand doar inainte de a manca. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in pergament" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

Teo 1

20.03.2011, 19:15

interesant, dar si frumos !

RuxyRux 1

21.03.2011, 17:38

Teo, vizita ta este mereu o mare placere si bucurie...multumesc si sper ca esti si sunteti bine cu totii

adry88 1

20.05.2011, 17:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu salata verde