Somon la cuptor cu ierburi uscate

de adnia in Somon, 12 Iun 2013 | 6606 vizualizari

 

Daca va place somonul, atunci cu siguranta reteta aceasta simpla si rapida nu va trece neobservata!
Pe langa faptul ca somonul este foarte sanatos, datorita continutului ridicat de Omega 3, este si foarte gustos..iar culoarea sa rozalie este de neconfundat! Asadar, sa ne rasfatam putin, nu?

 

INGREDIENTE

  • De prea multe ingrediente nu avem nevoie, reteta aceasta este extrem de simpla si nu necesita efort in pregatirea sa:
  • 2 medalioane de somon
  • 1 cubulet unt
  • 2 fire menta
  • sare, piper, dupa gust
  • 1 lingurita ierburi uscate (eu am pus cimbru si busuioc)
  • putina zeama de lamaie
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu ierburi uscate:

 Modul de preparare

Se spala somonul si se sterge cu prosoape de hartie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se unge un vas de jena cu unt si se aseaza somonul, se adauga menta si uleiul de masline, apoi se presara ierburile uscate. Se da la cuptor (cca 20 minute la 200 grade). Se transfera pe farfurii si se stropeste cu zeama de lamaie. Se serveste cu felii de lamaie si salata proaspata.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu ierburi uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de lamaie, portocala si vin