Somon la gratar sub crusta de pesmet cu parmezan

de simona72 in Somon, 5 Mai 2016 | 4135 vizualizari

COMENTARII (22)

Adele 1

05.05.2016, 21:00

Vin si eu la masa

simona72 1

05.05.2016, 21:01

Te astept Adeluta!

mirela0911 1

05.05.2016, 21:01

Asa imi place si mie pestele, cu cat mai multa zeama de lamaie. Cred ca a iesit tare bun si crocant!

Ina 1

05.05.2016, 21:03

Ma asez si eu langa Adele

simona72 1

05.05.2016, 21:03

Doar la suprafata a iesit crocant, in interior moale. Multumesc Mirela!

simona72 1

05.05.2016, 21:11

Te astept Ina!

Zamfira 1

05.05.2016, 21:16

katty 1

05.05.2016, 21:17

mihaelar63 1

05.05.2016, 21:24

I-ai facut peste la Florin

simona72 1

05.05.2016, 21:25

Multumesc fete dragi!

simona72 1

05.05.2016, 21:26

Miha, da, i-am facut!

Bya Ralu 1

05.05.2016, 21:33

la favorite,arata super

simona72 1

05.05.2016, 21:35

Multumesc Bya! sigur o sa-ti placa

diaconta 1

05.05.2016, 21:44

Ce de peste ai facut ))

simona72 1

05.05.2016, 22:04

Urmeaza si fructe de mare, Dia)

marcela1979 1

05.05.2016, 22:19

sebirizescu 1

05.05.2016, 23:17

bun

MotanLaOale 1

05.05.2016, 23:26

bun bun

Rahela Velicu 1

06.05.2016, 15:03

bun!

Rocsi 1

06.05.2016, 20:54

Au facut si ai mei somon de Bunavestire si li s-a cam aplecat de el, cel putin sotul meu a zis ca nu mai mananca prea curand ...

Moni_alex 1

18.05.2016, 15:23

Bun!

Panacris 1

21.05.2016, 22:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de somon afumat