Sorbet de cirese

de Criss in Dulciuri, 22 Iun 2016 | 3621 vizualizari

 

Sorbetul este varianta mai sanatoasa si mai putin calorica a inghetatei. Un desert racoritor, perfect pentru o zi caniculara de vara. Se poate face din orice fel de fruct sau combinatie de fructe. Se poate adauga si un strop de alcool, lichior, visinata sau orice vreti.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: -350 g cirese fara samburi -2 banane coapte (eu am pus 3 ca erau mici) -sucul de la o jumatate de lamaie -4 linguri zahar -100 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de cirese:

Apa cu zaharul se fiert. Cand incepe sa se lege siropul, se ia de pe foc. Intr-un bol se pun ciresele curatate si bananele decojite. Se adauga si sucul de lamaie si cu blenderul vertical se mixeaza. Peste piureul de fructe se adauga siropul, se omogenizeaza si se pune intr-un vas in congelator pentru 3-4 ore,  timp in care se mai scoate vasul din cand in cand si se amesteca sorbetul pentru a sparge acele de gheata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de cirese" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie