Soricei de cartofi

de roxanamiti in Mancare copii, 5 Dec 2010 | 6601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 60 g. cascaval Emmental ras
  • 5 linguri de lapte
  • 30 g. unt
  • 1 lingura de ulei
  • piper
  • sare
  • PENTRU DECOR
  • 8 rosii cherry
  • 1 lingura de stafide
  • 4 ridichi
  • fire de ceapa
  • 1 bucata cascaval cu "gaurele"
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei de cartofi:

*se spala bine cartofii, se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se baga la cuptor (200 grade C),timp de 25-30 minute, se pot incerca cu o furculita pentru a vedea daca sunt gata,

*lasam  cartofii la racit,

*cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din mijlocul cartofilor(cu grija de a nu i rupe sau gauri) si-i punem intr-un bol

*miezul din bol il amestecam cu untul , laptele, jumate din cascaval, condimentam si amestecam bine,

*umplem cartofii si deasupra punem restul de cascaval , dam la cuptor timp de 5 minute

*dupa ce s-au racit un pic incepem a decora:rosia o intepam cu o jumate de scobitoare,urechiusele din felii de ridichi, ochisorii din stafide, mustatile si coditza din ceapa

* si bucatica de cascaval cu "gaurele" ( eu am uitat sa pun)

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu mere rase