Sorici in saramura

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 54004 vizualizari

 

Sorici delicios pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • Pentru un borcan de 800
  • 3 rulouri sorici
  • 4-5 citiva catei de usturoi
  • apa
  • 40 gr de sare la litrul de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorici in saramura:

Se verifica soriciul sa fie curatat de par si i se mai ia din grasime cu cutitul, dar nu toata. Lasati un strat de 2-3 mm de grasime. Se ruleaza si se leaga cu ata. Se pune in borcan impreuna cu celelalte ingrediente si se da 3-4 zile la frigider. Veti obtine astfel un sorici gustos si moale, numai bun de pus la un aperitiv de Craciun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorici in saramura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

claudiaO 1

11.12.2013, 17:52

si eu tot asa il fac si e o bunatate

Geanina87 1

12.12.2013, 18:43

papabundetot 1

22.12.2013, 09:29

mmm ce bunatate!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua Frantuzesti (pentru o portie)