Sos alb cu usturoi si nuca

de gaby_duceag in Sosuri, 14 Iun 2010 | 10961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 catei usturoi
  • 200 ml ulei
  • 3-4 linguri smantana
  • 3 linguri nuca macinata
  • patrunjel verde tocat
  • jumatate lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos alb cu usturoi si nuca:

Usturoiul se piseaza bine. Se adauga sarea si putin ulei si se amesteca ca la maioneza. Se adauga nuca macinata apoi se toarna din nou putin cate putin uleiul, mixand pana obtinem un mujdei gros si albicios. Se adauga zaharul, smantana , patrunjel tocat si se amesteca usor. Daca e prea gros , mai punem 1-2 linguri apa.

E un deliciu alaturi de peste, gratar, cartofi..

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb cu usturoi si nuca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

mena29 1

17.06.2010, 23:17

Gabita si eu fac acest sos doar ca eu nu am pus niciodata nuca in el,o sa incerc si cu nuca,sigur va fi bun

Lizicat 1

03.12.2010, 23:26

Excelenta idee! Maine incerc si eu.

Bya Ralu 1

31.07.2013, 11:54

fain sos gaby_d

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu miere de albine