Sos bechamel

de Sylvia in Clasice, 29 Iul 2010 | 9045 vizualizari

COMENTARII (16)

ela 1

29.07.2010, 21:46

foarte bun

Julie 1

29.07.2010, 21:50

yafa 1

29.07.2010, 23:01

tare bunut, dar eu stiam ca la sos de pune laptele cald nu rece si ca utilizam aceeasi cantitate de unt si de faina. Am sa incerc si asa, multumesc de reteta.

nadina73 1

29.07.2010, 23:19

si 5 furcu dar cand mi-e lene il mai cumpar chit ca gustu nu se compara

mena29 1

30.07.2010, 07:27

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 09:19

un sos care mie imi place tare mult..........................

lia maria 1

30.07.2010, 10:39

yami,yami

silvi0ara 1

30.07.2010, 13:50

Foarte bun,asa il fac si eu.

Rocsi 1

30.07.2010, 14:46

super...eu stiam ca se face cu smantana park..asa am vazut ...dar imi place reteta asta

Sylvia 1

30.07.2010, 15:18

Yafa laptele rece ajuta foarte mult sa nu se foermeze cocoloasele, cu cat e mai rece cu atat mai bine. Cu cantitatea de unt ce sa zic nu e egala cu cea de faina, sunt 50 de grame de unt si 15 de faina, daca se face in cantitate mai mare se creste putin cea de unt si mult mai mult cea de fain, eu de obicei fac in portia asta ca imi ajunge

Sylvia 1

30.07.2010, 15:18

Ma bucur ca va place, puteti sa testati oricand reteta ca iese f bine si e usoara

Rocsi 1

01.08.2010, 12:38

pot sa iti zic ca azi am facut sosul asta al tau...este delicios..multumesc sylvia...

Sylvia 1

01.08.2010, 14:08

Rocsi ma bucur ca ti-a placut reteta s-a facut usor nu? Sa incerci la fripturi sos bechamel cu ierburi sau cu ardei iute de exemplu eu il exploatez in toate combinatiile posibile.

Rocsi 1

01.08.2010, 14:32

foarte usor...am pus putina vegeta si un strop de boia de ardei eu in plus...si l-am servit cu niste rulouri din muschi de porc...delicios..o sa postez reteta cand am mai mult chef de scris..dar oricum m-a incantat..

Sylvia 1

01.08.2010, 20:14

Rocsi ma bucur , eu am renuntat de ceva vreme la vegeta ca imi e frica totusi de aditivii din ea , imi fac eu de casa o sa postez ceva retete.

Corinuta 1

01.08.2010, 23:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos de marar