Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu cred ca are nevoie de introducere, atat de cunoscuta este, dar cum o prepar mai des ptr ca e placuta, m-am gandit sa o postez.
Eu o prepar in acelasi mod cu reteta de kritharaki.
Calim putin ceapa, apoi adaugam carnea si mai lasam sa se caleasca putin amestecand mereu ptr a nu ramane bucati de carne prin fierbere. Apoi adaugam toate ingredientele si putina apa cat sa acopere carnea si o lasam la foc mic. E indicat sa acoperiti oala cu un capac. Lasati sa fiarba si mai adaugati apa daca e nevoie, timp de 1 ora jumate ( stiu, veti zice ca e mult, dar carnea va fi mai moale si mai gustoasa daca se fierbe mai mult la foc mic).
1
Se serveste cu paste dar foarte bine merge si cu piureu de cartofi!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult