Sos bolognese

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 3224 vizualizari

 

Nu cred ca are nevoie de introducere, atat de cunoscuta este, dar cum o prepar mai des ptr ca e placuta, m-am gandit sa o postez.
Eu o prepar in acelasi mod cu reteta de kritharaki.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de vita
  • 50 gr sos concentrat rosii
  • 50 gr pasta de rosii
  • 1 ceapa tocata
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • oregon dupa gust
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita praf de scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bolognese:

Calim putin ceapa, apoi adaugam carnea si mai lasam sa se caleasca putin amestecand mereu ptr a nu ramane bucati de carne prin fierbere. Apoi adaugam toate ingredientele si putina apa cat sa acopere carnea si o lasam la foc mic. E indicat sa acoperiti oala cu un capac. Lasati sa fiarba si mai adaugati apa daca e nevoie, timp de 1 ora jumate ( stiu, veti zice ca e mult, dar carnea va fi mai moale si mai gustoasa daca se fierbe mai mult la foc mic).

TIPS-URI

1

Se serveste cu paste dar foarte bine merge si cu piureu de cartofi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Doralinda 1

29.11.2012, 22:02

da, e foarte delicios! sa-mi vezi sotul cum intinde paine in sosul care ramane in cratita!

Doralinda 1

29.11.2012, 22:02

joly

Rocsi 1

29.11.2012, 23:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos Bolognese