Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se poate pastra o saptamana in frigider si o luna in congelator.Este excelent pe langa o prajitura cu branza ,tort de ciocolata, budinca de orez, budinca de gris, budinca de paine, cu inghetata sau frisca.
1.Se spala capsunile si se pun la scurs intr-un strecurator de plastic.
2.Se pun capsunile in blender si se mixeaza.Se adauga zaharul si se amesteca bine pana ce zaharul se dizolva.Se gusta si , daca este necesar, se mai adauga zahar.Se adauga sucul de lamaie.
3.Se pastreaza in vas acoperit, timp de o saptamana.
Obs:Daca se folosesc capsuni congelate, atunci acestea se lasa sa se decongeleze, la temperatura bucatariei ,si se procedeaza la fel ca si cu capsunile proaspete.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult