Sos de creveti cu sofran

de Sylvia in Fructe de mare, 20 Feb 2015 | 5354 vizualizari

COMENTARII (23)

Ela68 1

20.02.2015, 11:25

nu e deloc simplu , cred ca e tare gustos

Constelatialeu 1

20.02.2015, 11:34

Aici nu-i de mine...

simona72 1

20.02.2015, 11:36

Cred ca e minunat ce ai facut tu acolo!

Sylvia 1

20.02.2015, 11:38

Ela nu pot spune ca e extrem de simplu dar se face, dupa cateva repetari pare chiar simplu

Sylvia 1

20.02.2015, 11:38

Cleme pun pariu ca daca ti-as face un file de peste in aburi cu sos din asta te-ai linge pe degete

simona72 1

20.02.2015, 11:41

Eu m-as incumeta sa incerc daca as avea ingredientele

Constelatialeu 1

20.02.2015, 11:44

Zic sa nu pui pariu,ma lasi doar sa gust si te uiti la fata mea...

simona72 1

20.02.2015, 11:44

Eu vreau doamna Cleme nu gusta fitze deastea)

cristeena20 1

20.02.2015, 11:45

si eu folosesc cojile si capurile de la creveti pentur a face supa de creveti..e foarte buna si aromata

cristeena20 1

20.02.2015, 11:45

Foarte bun sosul

Sylvia 1

20.02.2015, 11:50

Cristeena , exact si supa de creveti fac mai ales cand fac supa chinezeasca

Sylvia 1

20.02.2015, 11:55

La Cleme ii tavalim niste costite caramelizate in sosul asta ) sa le stricam gustul

Ela68 1

20.02.2015, 12:10

cred ca motivul pentru care nu m-am facut "bucatareasa" este acela ca nu stiu sa prepar tot ce tine de vietatile marine ( crabi, raci, calamari, sepie, etc ), inafara de peste nu stiu sa fac nimic . Dar nici nu ma omor dupa ele !

Constelatialeu 1

20.02.2015, 12:32

Ce va place sa va amuzati pe suferinta mea...

diaconta 1

20.02.2015, 13:18

Cleme,hai ca te sustin eu )))
Asa cum zice si Ela,nu as putea fi bucatar atata vreme cat nu suport nici mirosul de peste,d-apoi sa si mananc.
M-am amuzat cand am gatit o reteta de peste si ea a fost adaugata la favorite de un bucataras.
recunosc ca arata bine,dar nu am putut sa mananc

Bunica 1

20.02.2015, 13:22

Bine venită reteta!

cristeena20 1

20.02.2015, 13:41

oh, Ela, aceste vietati de mare sunt cel mai simplu de gatit si mai rapid. Nu-o asa Sylvia? Eu am invatat aici sa mananc si sa gatesc fructele de mare si restul...desi din pacate sunt destul de scumpe. Dar din cand in cand merita . Secretul cred ca e sa le folosesti cat mai proaspete posibil si de buna claitate. Gatite simplu si bine.

cristeena20 1

20.02.2015, 13:42

Fetelor, niciodata nu spuneti niciodata. Ca subsemnata tot asa vorbea- vaii..eu nu o sa pun gura niciodata pe as aceva ( crevetii, caracatita, melcii, etc) si cand colo...mmmmm..am pierdut ani din viata.

Bya Ralu 1

20.02.2015, 15:35

hmmmm cred ca e excelent

Ksenya 1

20.02.2015, 15:43

Perfect!

Andra_Constantinescu 1

20.02.2015, 17:50

MotanLaOale 1

20.02.2015, 20:12

bun bun

Panacris 1

23.02.2015, 18:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creveti, scoici marinate si urechi de lemn cu taitei chinezesti