Sos de iaurt cu branza feta si usturoi

de Corinuta in Sosuri, 24 Iul 2010 | 11326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt grecesc (2% grasime)
  • 150 g branza feta
  • 50 g smantana (15% grasime)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 castraveti murati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita menta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de iaurt cu branza feta si usturoi:

Se pune iaurtul intr-o sita deasa sa se scurga cca. 15 minute. Castravetii se taie foarte marunt si se pun si ei la scurs, daca este cazul.

Usturoiul se curata si se piseaza. Branza feta se pune intr-un castronel si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga la branza toate ingredientele pregatite mai sus si se amesteca cu uleiul, menta si smantana.

Se da 20 de minute la frigider, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de iaurt cu branza feta si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Usturoi "Mortal"