''Sos'' de maioneza la minut

de mikidaniro in Clasice, 28 Feb 2012 | 5001 vizualizari

 

Cand nu am timp sa fac o maioneza normala sau vreau ceva mai usor,fac urmatorul ''sos''

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 100g ulei de masline(merge si normal)
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de la un sfert de lamaie
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Sos'' de maioneza la minut:

Cand am toate ingredientele pregatite(usturoiul curatat,zeama de lamaie stoarsa etc),le pun  intr-un vas mai inalt si mixez cu mixerul vertical pana obtin ''sosul'' maxim 1 min. si.....gata!:)

Acest sos in folosesc frecvent la hamburger,salate de cruditati etc,in general la orice reteta imi cere maioneza.

 

TIPS-URI

1

Se poate face  fara usturoi si folosi ca orice maioneza normala

2

Acest sos este recomandat pt cei care au colesterol

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - ''Sos'' de maioneza la minut 149241
retete culinare - ''Sos'' de maioneza la minut 149242
retete culinare - ''Sos'' de maioneza la minut 149243
retete culinare - ''Sos'' de maioneza la minut 149244

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

29.02.2012, 10:33

Delicios

mioritza_2oo6 1

30.05.2012, 10:26

se face din albus de ou?

mikidaniro 1

29.09.2012, 08:49

da,se face si numai din albus de ou(asa cum am scris),dar numai cu mixerul vertical,cu mixerul normal nu iese.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21