Sos de mere cu hrean

de Oana in Pt. carne, 28 Feb 2011 | 8459 vizualizari

 

O minunatie de arome care merge perfect cu rasolul de vita si legume.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere galbene
  • 2 linguri cu hrean ras in otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mere cu hrean:

Merele se curata, se scot cotoarele si se taie cubulete. Se acopera cu apa si se fierb pana se inmoaie. Se scurg si se lasa la racit. Eu am hrean ras in borcan in frigider, preparat cu otet, sare si miere, asa ca n-a mai fost nevoie sa adaug alt condiment. Merele racite se paseaza cu doua linguri de hrean ras cu ajutorul blenderului vertical.

Se serveste cu rasol de vita, cum ar zice vienezii tafelspitz :)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sos de mere cu hrean 88301
retete culinare - Sos de mere cu hrean 88302
retete culinare - Sos de mere cu hrean 88303
retete culinare - Sos de mere cu hrean 88304
retete culinare - Sos de mere cu hrean 88305

COMENTARII (11)

MVMih 1

06.04.2011, 10:44

Buun tare bun. Daca ar fi bun as punea hrean si la prajituri.

Lau 1

06.04.2011, 10:51

adry88 1

13.05.2011, 21:02

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55