Sos de mustar

de Bya Ralu in Pt. carne, 23 Feb 2016 | 1526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 -3 lingurite mustar frantuzesc
  • 50ml vin alb
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mustar:

Ceapa se da pe razatoarea mare si se pune cu ulei de masline la calit.

Se pune vinul alb si se lasa pana scade zeama.

Se adauga mustarul si smantana si condimentele dupa gust.

Se serveste cu carne de porc.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sos de mustar 429741
retete culinare - Sos de mustar 429742
retete culinare - Sos de mustar 429743
retete culinare - Sos de mustar 429744
retete culinare - Sos de mustar 429745

COMENTARII (22)

Catalina L 1

24.02.2016, 10:39

Bya Ralu 1

24.02.2016, 14:12

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 15:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D