Sos de rosii cu ardei (pentru paste, pizza, friptura)

de laura_n in Sosuri, 16 Aug 2016 | 9438 vizualizari

COMENTARII (20)

Andra_Constantinescu 1

16.08.2016, 16:41

Minunat trebuie sa fie!

laura_n 1

16.08.2016, 17:15

Da, Andra, chiar gustos. Piticii au consumat deja doua sticlute, ei sunt fan ketchup, si ca sa ii potolesc cu asta din comert, am gasit o solutie buna ) Multu!

CameliaR 1

16.08.2016, 17:31

Vreau si eu 2 sticlute magice!

Constelatialeu 1

16.08.2016, 17:33

Io vreau pentru coaste, ai si din asta?)

Bunica 1

16.08.2016, 18:05

Acum știu de la cine cer la iarnă)

MotanLaOale 1

16.08.2016, 18:14

bun la iarna

delia64 1

16.08.2016, 18:36

Gherca Daniela 1

16.08.2016, 19:22

harnicuta!

Catalina L 1

16.08.2016, 19:55

excelent

Rocsi 1

16.08.2016, 21:28

Vaaaaai, cred ca are un gust divin!

Lau 1

16.08.2016, 21:44

Bya Ralu 1

16.08.2016, 21:51

bunnnnnnnnnnnnnnnnn

diaconta 1

17.08.2016, 08:39

De belea sosul tau

simona72 1

17.08.2016, 09:45

Chiar de belea sosul!! Eu ce am pus pt iarna pana acum, anul asta, le-am copt la cuptor, la foc mic, 120-130 grade, cateva ore. Asa nu am mai avut grija ca se arde sau imi sare pe pereti

Mutulica 1

17.08.2016, 09:55

Avem si noi , dar uitam sa il folosim, din pacate.

Mutulica 1

17.08.2016, 09:56

In regat nu avem o astfel de traditie si uitam de sos desi ne place.

anca_rm 1

17.08.2016, 10:04

ce sos bun ai facut , eu zic sa mai faci cateva portii ca pana la iarna e mult

Xandrinne 1

17.08.2016, 13:16

Tare bun!!

miki_a 1

17.08.2016, 16:32

Il pun pe lista!

elucubratiiculinare 1

19.08.2016, 09:48

trebuie incercat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos pentru pizza