Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire

de ionix in Pt. peste, 29 Iul 2010 | 7830 vizualizari

 

100% Ionixez :p... chiar daca e in stil mayo, nu este gretos deloc... este acrisor si buuuuuuun

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 7-8 catei de usturoi
  • Zeama de la ½ lamaie
  • 2 capacele sos Worcestershire
  • 200 ml ulei
  • lingura cu mustar
  • Sare si piper alb, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire:

Cateii de usturoi se piseaza si se freaca cu 2 linguri cu ulei pana devine ca o pasta albicioasa.

Se adauga galbenusurile, unul cate unul, si se amesteca bine.

Se pune uleiul putin cate putin, ca la maioneza, pana il terminam.

Adaugam zeama de lamaie si amestecam rapid.

Punem mustarul si iar amestecam rapid.

Sosul Worcestershire il turnam putin cate putin, pentru a nu taia sosul.

Se pune sare si piper, dupa gust, iar apoi dam la frigider.

Se mananca cu orice tip de carne.

Eu l-am facut pentru peste.

Enjoy it!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionix 1

30.07.2010, 08:51

@Lia, sa-mi spui daca ti-a placut

Bunica 1

30.07.2010, 09:14

Da , da merita trecut la favorite . Pentru preparate cand ai oaspeti e deosebit

ionix 1

01.08.2010, 10:20

@Bunica.. eu am zilnic oaspete moftuos si special, adica pe sot ps: esti superba in poza noua

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu marar