Sos de usturoi cu smântână

de Dana_Retetegg in Sosuri, 26 Noi 2011 | 21391 vizualizari

 

O bunatate ... neaparat trebuie incercat! L-am servit langa un pastrav la cuptor, yum yum!!

 

INGREDIENTE

  • 6-7 catei de usturoi mari,
  • sare,
  • 4 linguri de ulei,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 100 gr smantana,
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu smântână:

Am zdrobit usturoiul, l-am amestecat cu sare si ulei pana am obtinut o pasta omogena (procedam ca la maioneza).

Am adaugat sucul de la o jumatate de lamaie, smantana si patrunjelul tocat.

Am amestecat bine si am servit cu pastrav si legume.

Sosul merge de minune si la alte preparate, e tare bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu smântână" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Dana_Retetegg 1

29.11.2011, 12:39

geoasuu 1

04.04.2012, 10:37

eu fac sosul asta de vreo 4 ani si mereu mai putin de 1 kg de smantana si 5-6 capatani de usturoi nu am pus. merge foarte bine cu gratarul de aripioare si ficatei...

Dana_Retetegg 1

04.04.2012, 13:20

Noi suntem doar 2 la masa in general, asa ca fac in cantitati mai mici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu rosii coapte