Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Atat de bun ca il puteti manca cu orice. Eu vi-l recomanda in combinatie cu ficatei, cartofi prajiti...
Intr-un mojar se pune usturoiul zdrobit cu presa si, impreuna cu sarea, se amesteca pana se formeaza o pasta fina. Cand ajunge la consistenta dorita, adaugati 1 lingurita de ulei si mai frecati pana ce incepe sa semene cu o maioneza.
Mutati usturoiul intr-un vas cu capac, adaugati cele 5 linguri de smantana, amestecati si gata, il puteti servi.
Pofta buna!!
1
Daca preferati sosul de usturoi mai slab ca intensitate, puneti mai multa smantana.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult