Sos pentru friptura de miel

de Sylvia in Clasice, 18 Apr 2014 | 23018 vizualizari

COMENTARII (23)

Sylvia 1

18.04.2014, 14:21

Am venit in graba cu un sos pentru friptura de miel va doresc spor in toate si Sarbatori Fericite, mai apar eu asa pe fuga cu o reteta ceva

Satisfyyourcravings 1

18.04.2014, 14:32

Wow! Ce arome! O minunatie! Cred si eu ca e nevoie de cineva special in bucatarie specializat pe sosuri daca e mai complicat.

simonacallas 1

18.04.2014, 14:45

Ce frumos, ce elegant

laura_n 1

18.04.2014, 15:16

Paste fericit si voua, Silvia!

Constelatialeu 1

18.04.2014, 15:31

Cat sunt eu de conservatoare in privinta condimentelor,cred ca asa ceva mi-ar place..

babi5 1

18.04.2014, 15:59

Bun tare

Sylvia 1

18.04.2014, 16:03

va multumesc de urari asemenea va doresc fetelor dragi !

Sylvia 1

18.04.2014, 16:04

Cleme daca si pe tien te-am multumit cu sosul asta ma declar pe deplin multumita de reteta mea e f bun si cu arome subtile.

Constelatialeu 1

18.04.2014, 16:17

Cu siguranta mi-ar place,dar ramane pentru la anul sa-l testez,ca acum doar trantresc mielul in tava si la cuptor cu el...

simona72 1

18.04.2014, 16:47

Cred ca este o minunatie! Il salvez si il fac in alta zi cand voi avea supa de vita!!

Micutza Luana 1

18.04.2014, 16:48

mm yammii

Merisor 1

18.04.2014, 16:55

Ce sos bun ai pregatit! sa tot mananci miel cu astfel de sos!

Romanita 1

18.04.2014, 17:26

Mie î-mi place friptura de miel numai cu sosul pe care si-l lasa friptura sa miroasa bine a miel. Când incepi cu combinati î-si pierde din originalitate, eu asa am mâncat de fiecare Paste la mama acasa, sarbatori fericite.

Bya Ralu 1

18.04.2014, 18:19

bunnnnn

Ina 1

18.04.2014, 18:55

Merita incercat!
Place vasul

Sylvia 1

18.04.2014, 19:14

Ina si mie imi place mult vasul e o sosiera speciala luata de la un magazin de antichitati , tot lucurile vechi sunt mai bune

Sylvia 1

18.04.2014, 19:15

Fetelor cand o sa aveti timp si chef sa testati reteta chiar e buna si cam pe stilul acesta se fac toate sosurile de baza din gastronomia franceza, o sa pun mai multe retete ca am vazut ca in bucataria romaneasca nu se pune inca mare accent pe sosuri

Sylvia 1

18.04.2014, 19:16

Romaniat friptura de miel este buna oricum si oriunde daca o mananci alaturi de cei dragi, spor in toate iti doresc si Sarbatori fericite.

ralu_ca 1

18.04.2014, 20:58

Bunica 1

18.04.2014, 21:57

Rocsi 1

18.04.2014, 22:09

MIUTA 1

18.04.2014, 23:52

Cred ca e grozav,trebuie neaparat incercata reteta

christyansen 1

11.04.2015, 21:14

f bun bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare