Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sau...pishcaciune.
Am primit "Click pofta buna" (bun numarul de luna aceasta ), am rasfoit , am gasit , am facut . Moamaaaaaaaaaaaaaaaa , ce pishcaciune a iesiiit , si mult , mult (cre'ca-mi mai trebuie ori inca o camara , sau inca o magazie)
Se spala si se curata rosiile si ardeii de codite , la fel si usturoiul , doar ca-n ordine inversa . Se dau prin masina de tocat in urmatoarea ordine(nu stiu de ce) : usturoiul , ardeii , rosiile . Se amesteca binisor , se adauga sarea si cimbrul si totul se lasa la macerat ptr 24 de ore .
Se pregatesc borcanele prin sterilizare , se umplu cu pishcaciunea , se adauga o pelicula de ulei incins si se pun capacele . Se dau la loc racoros .
Acest sos nu se fierbe si se poate adauga la orice mancare nu doar la prepararea fripturii . Din cantitatile prezentate , au iesit 11 borcane/310 g . Am si folosit aseara la o ciorbita de porc , mmmmmmm , CRIMA .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult