Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Stiti sosurile acelea la borcan care ne-au zapacit imediat dupa 1990? Le cumparam si foloseam la orice mancare: orez, paste, fripturi...
Intre timp mi-am schimbat gusturile si am inceput sa le prepar singura acasa.
Si asa a aparut ...SOS "UNCLE BEN'S" DE CASA
...sau ca sa glumesc putin...
SOS "AUNT AMALIA'S"
Gogosarii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat.
Intr-o oala suficient de mare se pun la fiert bulionul, apa ,gogosarii,zaharul,uleiul,sarea si mustarul,amestecand din cand in cand, ca sa nu se lipeasca.
Atunci cand ardeiul este fiert ( se inmoaie) se adauga otetul si se mai da un clocot.
Se toarna in borcane si se da la dunst uscat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult