Sote de inima cu chorizo

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 27 Iul 2014 | 526 vizualizari

 

Pe mine parca ma ia cu mila cand trebuie sa portionez inima . Poate de aceia nici nu prea mananc . In schimb baietii nu fac nazuri le place mult . Of ce sa fac daca vitelul a avut si inima .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr inima vitel
  • 250 gr carnat chorizo picant
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml vin
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • boia rosie de ardei
  • praf de curcuma
  • sare
  • ardei rosu gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de inima cu chorizo:

Tineti inima in apa rece ca sa se traga sangele din ea.

Spalati ceapa si patrunjelul

Portionati inima felii si o puneti la prajit intr-o tigaie mare .

Adugati ceapa taiata marunt si carnatul chorizo .Adaugati vinul .

Cand inima este fiarta dati putina culoare cu  boia si curcuma .

Sarati si presarati verdeata si ardei rosu  pe deasupra .

Alaturat puneti garnitura preferata : orez , pireu , cus-cus sau mamaliguta .

 

TIPS-URI

1

Inima se sareaza doar la sfarsit pentru a-si pastra fragezimea .

2

Nu este nevoie de alte condimente , carnatul chorizo ii da gust si este suficient de picant .

RETETA IN IMAGINI

Sote de inima cu chorizo-0
Sote de inima cu chorizo-1
Sote de inima cu chorizo-2
Sote de inima cu chorizo-3
Sote de inima cu chorizo-4
Sote de inima cu chorizo-5
Sote de inima cu chorizo-6
Sote de inima cu chorizo-7
Sote de inima cu chorizo-8
Sote de inima cu chorizo-9
Sote de inima cu chorizo-10
Sote de inima cu chorizo-11
Sote de inima cu chorizo-12
Sote de inima cu chorizo-13

COMENTARII (8)

Lavinia 1

27.07.2014, 15:19

foarte bun

MOKUSKA 1

28.07.2014, 07:17

ce bunatate

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04