Souffle de branza cu porumb - reteta nr.200

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2011 | 6312 vizualizari

COMENTARII (48)

ela 1

13.05.2011, 23:06

oooooooooooooo...........eu credeam ca ai trecut demult de 200

Corinuta 1

13.05.2011, 23:06

deci e party cu souffle nu puteai face ceva cu sampanie,vin,angelli d-ala?

Corinuta 1

13.05.2011, 23:07

noah! e bun si asa!
la mai multeeeeeeeeeeeeeeeee!

gaby_duceag 1

13.05.2011, 23:08

ela, daca se lua dupa vorbit..da ...)

gaby_duceag 1

13.05.2011, 23:08

corina, treaca de la tine asa..acu'...

Corinuta 1

13.05.2011, 23:11

cica :''Modestia este calitatea oamenilor care nu au alte calitati''

Ina 1

13.05.2011, 23:17

nadina73 1

13.05.2011, 23:20

Felicitari

Dya Daniela Andrei 1

13.05.2011, 23:31

Corinuta 1

13.05.2011, 23:34

Gabitza, la minunatiile cu care ne-ai incantat ochii in ultimul timp.........chiar nu mai conteaza 100 sau 200 sau 300

deyutzky 1

13.05.2011, 23:38

felicitari arata tare bine

La Ancuta 1

14.05.2011, 00:22

Imi e o foame si dau aici de "chestia" asta super . Si unde mai pui ca e si cu aniversare .
Felicitari pentru toata munca de pana acum si la cat mai multe retete

lilik 1

14.05.2011, 00:51

la cat mai multe o bunatate
imi dai si mie....niste porumb

aziz 1

14.05.2011, 08:25

La mai mult si la mai mare! !!!

mihaelaM 1

14.05.2011, 10:32

Gaby la cat mai multe retete
Tare bun tre sa fie

madi_marin 1

14.05.2011, 17:57

ce bine arata ..... felicitari pentru cele 200 de retete....si la cat mai multe.....

Dana Cristea - pusikmea 1

14.05.2011, 22:07

La cat mai multe gabitzo!!!!ce-mi place tava!!!!

mamaieelena 1

15.05.2011, 00:00

delicios

LUK 1

15.05.2011, 15:32

ei..ce fata modesta ..un sufle perfect la cat mai multe retete..toate bune si frumoase

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:28

La cat mai multe retete

gaby_duceag 1

16.05.2011, 08:33

Buna dimineata!
Multumesc frumos, tuturor!

DIANA B 1

12.06.2011, 12:50


FELICITARI !!! scz , mie mi-a scapat ziua postarii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sigara Borek