"Souffle" de dovlecei la cuptorul cu microunde

de aziz in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2012 | 5890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de :
  • 2 felii paine (eu am avut paine integrala)
  • 2 dovlecei medii
  • jumatate pahar lapte
  • 2 oua
  • 1 lingurita de amidon
  • 100 gr mozzarela data pe razatoare
  • patrunjel verde
  • putina harisa
  • 2 catei de usturoi
  • nucsoara, sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Souffle" de dovlecei la cuptorul cu microunde:

Taiem dovleceii rondele si-i prajim in ulei incins, scoatem pe un servetel de bucatarie pt a absorbi excesul de ulei ,taiem doi catei de usturoi feliute si ii punem impreuna cu dovleceii intr-un castron cat sa se parfumeze. Punem cele doua felii de paine pe fundul vasului yena, turnam putin lapte peste ele si asezam un strat de dovlecei prajiti apoi punem putina mozzarela si iar strat de dovlecei, continuam pana se umple vasul ,ultimul strat va fi de mozzarela.

Oul se bate cu condimentele si amidonul si se toarna peste dovleceii. Scuturam putin vasul sa poata patrunde putin oul si printre straturi si punem la cuptorul cu microunde la temperatura maxima 15 minute. Noi am picurat asa cate putina harrisa cand am scos din cuptor.

Este perfecta grozav de de buna calda si la fel de delicioasa rece. Vasul meu este de doua portii generoase asa ca daca incercati pentru mai multe persoane dublati cantitatile.

Sa aveti pofta!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Souffle" de dovlecei la cuptorul cu microunde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

aziz 1

07.06.2012, 19:07

vecinica doar doua sotului nu-i plac dovleceii iar cele 2 portii le-am devorat cu baietii

babi5 1

10.08.2013, 18:44

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella