Spagetti Neapolitana

de Lily_Musat in Spaghete, 24 Ian 2011 | 2156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de 500 gr spaghete,
  • 1/2 ceapa,
  • 2 lingurite de usturoi granulat,
  • 1 conserva de suc de rosii la 340 gr,
  • 2 linguri de pasta de tomate,
  • 200 g sunculita de casa,
  • 2 lingurite de sare,
  • 200 ml zeama in care au fiert spaghetele,
  • 200 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spagetti Neapolitana:

Intr-o tigaie punem ceapa cu putina apa cu ulei sa se inabuse pana devine translucida.Adaugam sucul de rosii peste ceapa. Lasam la foc mic sa fiarba putin amestecand din cand in cand.

Spaghetele le punem in apa care clocoteste cu putina sare si ulei. Le lasam sa fiarba cca 10 minute.Scoatem spaghetele si le scurgem bine. Le astupam sa stea fierbinti.

Intre timp intr-o tigaie punem sunculita de casa sa se rumeneasca putin.Amestecam sunculita de casa cu rosiile si lasam putin sa se amestece gusturile.

Din oala cu spaghete luam cca 200 ml zeama si punem peste rosii si sunculita. Lasam sa dea in clocot.Adaugam usturoiul granulat, sarea si spaghetele le amestecm cu sosul.Peste spaghetele fierbinti punem cascavalul razuit.

 

RETETA IN IMAGINI

Spagetti Neapolitana-0
Spagetti Neapolitana-1
Spagetti Neapolitana-2
Spagetti Neapolitana-3
Spagetti Neapolitana-4
Spagetti Neapolitana-5
Spagetti Neapolitana-6
Spagetti Neapolitana-7

COMENTARII (9)

mena29 1

24.01.2011, 19:49

gustoase

mirela0911 1

24.01.2011, 22:11

yumyy, yam

mamaieelena 1

26.01.2011, 00:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04