Spaghete bolognese

de Camelya in Spaghete, 15 Ian 2016 | 3837 vizualizari

 

In seara asta am mancat spaghete bolognese. Au fost atat de bune si satioase.

 

INGREDIENTE

  • 150 g carne tocata de vita
  • 2 felii de sunculita
  • 200 gr spaghete
  • ceapa verde
  • 1 cutie rosii ingregi decojite (eu am folosit 4 rosii)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • piper si sare dupa gust
  • cascaval ras pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bolognese:

Taiem cele doua felii de sunculita in bucatele potrivite. Incalzim uleiul intr-o tigaie si rumenim sunculita. Tocam ceapa verde cubulete si usturoiul il tocam marunt. Le adaugam in tigaie si lasam pana se inmoaie ceapa.

Punem carnea de vita si o lasam pana se rumeneste putin. Adaugam piper, sare, oregano, busuioc, ardeiul iute tocat marunt si praful de usturoi. Amestecam. Punem vinul si cele 4 rosii decojite din conserva. Lasam pe foc pana mai scade din volum si se ingroasa putin sosul. Punem intr-o oala cu apa si sare spaghetele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata spaghetele punem sosul deasupra.

Radem cascaval deasupra si putem servi. 

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete bolognese-0
Spaghete bolognese-1
Spaghete bolognese-2
Spaghete bolognese-3
Spaghete bolognese-4
Spaghete bolognese-5
Spaghete bolognese-6
Spaghete bolognese-7
Spaghete bolognese-8
Spaghete bolognese-9
Spaghete bolognese-10

COMENTARII (14)

Catalina L 1

17.01.2016, 18:24

bravo

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:06

Arata foarte bine, mi-ai facut pofta!

Camelya 1

19.01.2016, 20:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04