Spaghete carbonare

de iulianacj in Paste, 18 Sep 2009 | 6080 vizualizari

 

E o reteta simpla si foarte buna pt cina:)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spagete
  • 100 gr branza de burduf sau cascaval
  • 50 sau 100 g (la alegere) ciuperci
  • 50 gr sunca sau kaizer
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • putina verdeata
  • un ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete carbonare:

Se fierb spaghetele. Cand sunt fierte se scurg de apa (fara sa se spele, eu asa fac) se adauga oul crud si se amesteca pe aragaz la focul mic. Intre timp se prajesc sunca si ciupercile. Se adauga peste spaghete branza si o lingura de smantana (cealalta o pastram pt decor). Se amesteca ingredientele si se poate servi. Se Adauga sare dupa gust si se orneaza cu putina smantana pusa deasupra si patrunjel sau marar (la alegere).

 

TIPS-URI

1

Inainte sa pun in farfurie, iau un bol mic de salata si pun folie in el, apoi pun pastele si rastorn pe o farfurie plata. Ornez cum am scris mai sus.

2

Daca folositi braza de burduf recomand sa nu puneti sare.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spaghete carbonare 7741
retete culinare - Spaghete carbonare 7742
retete culinare - Spaghete carbonare 7743
retete culinare - Spaghete carbonare 7744
retete culinare - Spaghete carbonare 7745
retete culinare - Spaghete carbonare 7746

COMENTARII (3)

ANCA 1

18.09.2009, 17:48

eu l-as fi numit altfel, mai original, nu au legatura cu carbonara...oricum, par gustoase

Miha 1

07.02.2010, 00:26

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27