Spaghete cu carne de scoici

de anca_rm in Spaghete, 22 Oct 2015 | 6332 vizualizari

 

O reteta simplu de realizata si perfecta pentru o cina rapida

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spaghete
  • -250 gr carne de scioci
  • -200 gr rosii in bullion
  • -2 catei usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -2 linguri ulei masline
  • -o mana de patrunjel tocat grosier
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne de scoici:

Intr-un vas punem pe foc 2.5 litri de apa . Cand atinge punctul de fierbere adaugam sarea si lasam sa inceapa sa clocoteasca. Adaugam pastele , amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba 11 minute, asta pentru a obtine paste cu o textura placuta.

Intr-o tigaie punem la incalzit uleiul de masline si cateii de usturoi feliati . Cand usturoiul incepe sa prinda culoare il scoatem . Eu l-am folosit doar pentru a aroma uleiul . Adaugam rosiile cu suc cu tot maruntite cu o furculita sau chiar blenduite . Lasam sa fiarba ca sa scada putin . Adaugam sare , piper si carnea de scoici . Carnea de scoici este o carne care se gateste foarte repede asa ca le ajunge sa stea pe foc maxim 5 minute . Daca se gateste prea mult isi pierde din aroma si scad foarte mult.

Oprim focul , adaugam patrunjelul si amestecam usor.

Pastele le scurgem de apa si servim  .

Daca folositi carne de scoici congelata atunci trebuie sa o lasati la decongelat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne de scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

-Licurici- 1

22.10.2015, 16:47

Buneeee

Gherca Daniela 1

22.10.2015, 18:00

Zamfira 1

22.10.2015, 19:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti carbonara