Spaghete cu carne de scoici

de anca_rm in Spaghete, 22 Oct 2015 | 659 vizualizari

 

O reteta simplu de realizata si perfecta pentru o cina rapida

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spaghete
  • -250 gr carne de scioci
  • -200 gr rosii in bullion
  • -2 catei usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -2 linguri ulei masline
  • -o mana de patrunjel tocat grosier
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne de scoici:

Intr-un vas punem pe foc 2.5 litri de apa . Cand atinge punctul de fierbere adaugam sarea si lasam sa inceapa sa clocoteasca. Adaugam pastele , amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba 11 minute, asta pentru a obtine paste cu o textura placuta.

Intr-o tigaie punem la incalzit uleiul de masline si cateii de usturoi feliati . Cand usturoiul incepe sa prinda culoare il scoatem . Eu l-am folosit doar pentru a aroma uleiul . Adaugam rosiile cu suc cu tot maruntite cu o furculita sau chiar blenduite . Lasam sa fiarba ca sa scada putin . Adaugam sare , piper si carnea de scoici . Carnea de scoici este o carne care se gateste foarte repede asa ca le ajunge sa stea pe foc maxim 5 minute . Daca se gateste prea mult isi pierde din aroma si scad foarte mult.

Oprim focul , adaugam patrunjelul si amestecam usor.

Pastele le scurgem de apa si servim  .

Daca folositi carne de scoici congelata atunci trebuie sa o lasati la decongelat. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spaghete cu carne de scoici 408068
retete culinare - Spaghete cu carne de scoici 408069
retete culinare - Spaghete cu carne de scoici 408070
retete culinare - Spaghete cu carne de scoici 408071
retete culinare - Spaghete cu carne de scoici 408072

COMENTARII (11)

-Licurici- 1

22.10.2015, 16:47

Buneeee

Gherca Daniela 1

22.10.2015, 18:00

Zamfira 1

22.10.2015, 19:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21