Spaghete cu chiftele si sos de rosii

de Anamaria Cook in Spaghete, 13 Iun 2012 | 7741 vizualizari

 

Cuvantul care descrie aceasta reteta cel mai bine este "Divin".

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de vita
  • spaghete integrale
  • o conserva rosii in bulion
  • un ardei rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • un ou
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu chiftele si sos de rosii:

Puneti carnea tocata intr-un castron mai mare apoi adaugati oul, jumatate din ceapa tocata marunt, un praf de sare si piper si jumatae din patrunjelul tocat. Amestecati bine.

Formati chiftelele in bile de marime potrivita si rostogoliti-le prin faina. Puneti pe foc o tigaie cu ulei cat sa copere chiftelele si prajiti-le pana devin aurii.

Coaceti ardeiul direct pe flacara de aragaz, lasati sa se raceasca si curatati de coaja.

Dati morcovul prin razuitoarea mare, tocati marunt restul de ceapa si taiati ardeiul copt. Calitile in putin ulei.

Cand legumele s-au calit dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si cojile si lasati sa dea in clocot.

Puneti chiftelele prajite in sosul de rosii si amestecati bine. Lasati sa fiarba la foc mic inca 10 minute.

La final adaugati restul din patrunjelul tocat marunt si serviti peste spaghetele preparate conform instructiunilor de pe pachet.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu chiftele si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mena29 1

14.06.2012, 17:43

diaconta 1

14.06.2012, 21:32

eu nu le vazusem si mi-ai facut o pofta nebunaaaaaaaaa
ce faine's asa uriase

Anamaria Cook 1

14.06.2012, 22:12

Multumesc Dia,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti con le polpettine (spaghete cu chiftelute)