Spaghete cu creveti si smantana

de Ligia Bxl in Spaghete, 6 Noi 2014 | 3418 vizualizari

 

Imi plac pastele oricum ar fi gatite.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete de grau dur
  • 300 gr creveti(curatati)
  • 1 lingura patrunjel uscat sau crud
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare si piper
  • unt de gatit sau ulei de masline
  • 150 gr parmigiano reggiano ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu creveti si smantana:

Am pus mai intai o cratita cu apa la fiert cu putina sare pentru spaghete.

Pana sa inceapa sa fiarba am tras intr-o tigaie cateii de usturoi tocati feliute in putin ulei de masline sau unt de gatit,apoi am adaugat peste crevetii curatati,spalati si stersi de apa cu un servetel absorbant de bucatarie,i-am lasat sa se caleasca putin si sa se combine gusturile.

Am  pus spaghetele in apa care fierbe si i-am lasat la fiert conform timpului de pe pachet.

Peste creveti am adaugat smantana pentru gatit,patrunjelul, sarea si piperul si am mai lasat cateva minute dupa care am dat de pe foc.

Dupa ce pastele sau fiert am scurs de apa si le-am pus peste sosul de creveti obtinut.

Am presarat parmigiano reggiano peste paste si am amestecat pana sau  incorporat toate.

Sa aveti pofta!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu creveti si smantana-0
Spaghete cu creveti si smantana-1
Spaghete cu creveti si smantana-2
Spaghete cu creveti si smantana-3
Spaghete cu creveti si smantana-4
Spaghete cu creveti si smantana-5
Spaghete cu creveti si smantana-6

COMENTARII (12)

tarasmariana

tarasmariana 1

06.11.2014, 21:16

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

06.11.2014, 22:58

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

07.11.2014, 18:17

multumesc mult tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!