Spaghete cu felii de branza topita Delaco

de reisnaor_2006 in Spaghete, 30 Oct 2014 | 1333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete
  • 1 ceapa
  • 100 gr bulion
  • 200 gr salam
  • 100gr ciuperci
  • felii de branza topita Delaco
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu felii de branza topita Delaco:

Spaghetele le fierbem intr-o cratita in care a pus o ling.sare.Separat ceapa taiata o calim intr-o tigaie cu putin ulei,salamul taiat feliute,ciupercile si bulionul.Cand au fiert spaghetele le scoatem la scurs si le amestecam cu feliute de branza topita.

Montam farfuria si mai adaugam bucatele de branza topita si sosul facut.Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu felii de branza topita Delaco-0
Spaghete cu felii de branza topita Delaco-1
Spaghete cu felii de branza topita Delaco-2
Spaghete cu felii de branza topita Delaco-3
Spaghete cu felii de branza topita Delaco-4
Spaghete cu felii de branza topita Delaco-5
Spaghete cu felii de branza topita Delaco-6
Spaghete cu felii de branza topita Delaco-7

COMENTARII (12)

merisor 1

30.10.2014, 13:11

Bunica 1

30.10.2014, 20:15

Ce bune!

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:37

mi s-a facut pofta de paste tare bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04