Spaghete cu gust viu

de Andreea Caroline in Spaghete, 27 Ian 2014 | 1631 vizualizari

 

Denumirea originala : Spaghetti al gusto vivo

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip spaghete
  • 1 cutie ton ( 100 gr )
  • 150 gr ciuperci tip champignon
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 catel mare de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu gust viu:

Usturoiul il curatam il taiem in doua si il punem la calit in putin ulei de masline.Adaugam sucul de rosii si lasam sa scada la foc mic pana ce devine un sos gros .

Ciupercile le spalam,le curatam si le feliem.Le punem la calit cu sare pana ce lasa toata apa.Adaugam apoi tonul maruntit sare,piper si amestecam lasand pe foc 2-3 minute.

Separat punem apa la fiert.Cand a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe pachet .

Cand pastele s-au fiert,le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de rosii.

Adaugam ciupercile impreuna cu tonul si le servim calde .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spaghete cu gust viu 293915
retete culinare - Spaghete cu gust viu 293916
retete culinare - Spaghete cu gust viu 293917
retete culinare - Spaghete cu gust viu 293918
retete culinare - Spaghete cu gust viu 293919

COMENTARII (24)

Andreea Caroline 1

27.01.2014, 21:26

Multumesc

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:39

imi plac

Andreea Caroline 1

28.01.2014, 16:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55