Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor

de madi_marin in Spaghete, 23 Mar 2014 | 6022 vizualizari

 

Este una din reţetele cu care particip la concursul lansat de Cristina Toth şi pastele Băneasa pe ,,www.divainbucatarie.ro,,. Sunt deliciase. Nu le încercasem niciodată în varianta cu legume. Merită încercată reţeta.

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghete Băneasa
  • 200 g kaizer
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 1/2 fenicul mic
  • 1 ardei kapia
  • smântână de gătit
  • 100 g caşcaval ras fin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor:

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit în ulei. Se taie kaizerul fâşii si se adaugă peste ceapă. Se călesc împreună.

Ardeiul se taie beţişoare, feniculul julienne,iar morcovul şi dovlecelul se taie fâşii cu decojitorul de legume. Se adaugă peste ceapă şi kaizer şi se adaugă un pic de apă sau supă de legume.

Când legumele s-au înmuiat puţin, se adaugă cam 200 ml smântână de gătit şi se amestecă bine.Se potriveşte gustul cu sare (atenţie! kaizerul e deja sărat!) şi piper. Se încorporează apoi pastele scurse şi se mută totul într-un vas de cuptor uns cu ulei. Se presară deasupra caşcavalul ras şi se dau la cuptor să se gratineze.

Se servesc calde, presărate cu pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor-0
Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor-1

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

08.05.2014, 22:40

apetisante

Bya Ralu 1

25.03.2015, 01:33

cat de bine arata

jolygina 1

08.04.2015, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04