Spaghete cu lard si parmigiano reggiano(parmezan)

de Ligia Bxl in Spaghete, 8 Dec 2010 | 5162 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

08.12.2010, 12:43

Cat de minunate Ligia!!!

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 13:16

super

Mihaela11_jo 1

08.12.2010, 14:17

Un deliciu

MotanLaOale 1

08.12.2010, 14:23

bune rau

RuxyRux 1

09.12.2010, 08:45

De nota 20!!! De ce nu merge sa dai decat pana pa 4 fucru? Ca vad ca 5 nu apar stiti voi fetelor? Mai bine revin ca vreau sa dau 5....

mena29 1

09.12.2010, 08:57

Super buna reteta asta si ma bucur ca am reusit sa repar furculitele

lilik 1

09.12.2010, 09:32

scuza-ma daca imi permit sa-ti dau un sfatsper sa nu te superi.NU trebuie clatite pastele pt ca isi pierd gustul.
cand ai sosul aproape gata atunci pune pastele la fiert,scurgele si amestecale asa cum sunt.
oricum ai 5f

Ligia Bxl 1

09.12.2010, 12:15

lilic cred ca nu ai inteles bine eu nu am scris ca trebiue calite pastele,scrie ca,calim lardul cu ceapa,sare bulion etc,dar nu si pastele dupa ce s-au calit se pun pe paste verifica bine continutul acestei retete

Ligia Bxl 1

09.12.2010, 12:16

multumesc tuturor ptr aprecieri si furci

marcela1979 1

09.12.2010, 12:32

mihaelar63 1

09.12.2010, 13:33

5 furcu Ligia mi-ai dat de lucru , atrebuit sa ma lamuresc ce inseamna ,, lard'' , cred ca slanina afumata , unde se spune asa ?

Ligia Bxl 1

09.12.2010, 14:30

da miha scuze,se spune prin Belgia asa,este kaizerul acela cu putina slanina, am vrut sa specific la titlu dar m-am grabit cu pozele, niciodata nu le pot incarca bine

lilik 1

09.12.2010, 15:59

am scris CLATITE nu calite

Sylvia 1

09.12.2010, 16:12

Excelent arata si la noi sunt lardoane si cele mai mici lardonette , tare buna reteta

tanyapatap 1

09.12.2010, 16:19

Ligia Bxl 1

09.12.2010, 16:26

scuze lilik am vazut dublu

tanyapatap 1

31.12.2010, 22:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu crenvusti