Spaghete cu legume si kaizer

de susu in Spaghete, 8 Apr 2010 | 6600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un sfert pachet spaghete
  • Cateva rosii bine coapte sau pasta de rosii concentrata
  • Cativa catei de usturoi
  • Ulei de masline
  • Busuioc proaspat
  • 1 cana Vin alb sec sau demisec
  • Cateva fasii de kaizer sau slaninuta
  • 1 ardei grasi rosii
  • 1 morcov
  • Cateva ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu legume si kaizer:

Se pune 1 l de apa la fiert cu un praf de sare si putin ulei pentru a nu se lipi spaghetele intre ele. Cand da in clocot se pun pastele si se lasa sa fiarba “al dente” ( fierte pe jumatate) la foc mic. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se stropesc cu ulei si putina apa rece.

Rosiile se oparesc si se decojesc apoi se taie cuburi. Daca nu aveti rosii bulionul se desface in putina zeama fierbinte in care au fiert pastele. Usturoiul se piseaza in mojar impreuna cu cateva frunzulite de busuioc proaspat.

Ardeii se taie fasii subtiri, la fel si kaizerul, cepele se toaca marunt, morcovul il dam prin razatoarea mare iar ciupercile dupa preferinta felii sau marunt. Se caleste ceapa in ulei incins dupa care se adauga slaninuta sau kaizerul apoi in ordine se pun ardeii si se calesc, morcovul si ciupercile. Se lasa putin sa scada si se dau deoparte. In alta tigaie se caleste usturoiul apoi se adauga rosiile si putin busuioc.

Dupa ce s-a legat putin sosul se adauga vinul si se lasa sa mai scada. La sfarsit se adauga pastele in sos si se rumenesc putin iar apoi se vor amesteca cu legumele calite.Se servesc cu parmesan ras si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu legume si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu creveti, dovlecei si ciupercute