Spaghete cu miez

de Andreea Caroline in Spaghete, 28 Sep 2014 | 2066 vizualizari

 

Pare ciudat ... cel putin mie asa mi s-a parut ...paste cu paine !!! Din curiozitate am incercat reteta si am ramas foarte suprinsa ... Sunt delicioase !!! Asa ca iubitorilor de paste le recomand aceasta reteta pentru ca merita incercata !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip spaghete
  • 160 gr miez de paine
  • 3 fasii rosii uscate
  • 2 catei usturoi
  • 2 fasii ansoa
  • patrunjel proaspat
  • 20 ml ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu miez:

Punem apa la fiert .Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si apoi punem spaghetele.Lasam la fiert circa 8 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca.Cand pasta a fiert ,o scurgem de apa .

Intre timp punem intr-un robot de bucatarie miezul de paine maruntit si rosiile uscate. Mixam pana ce miezul si rosiile s-au amestecat bine.

Punem o tigaie antiaderenta la foc iute ( FARA ULEI ) .Punem usturoiul si miezul de paine si lasam pana devine crocant ( amestecam continuu cu o spatula de lemn).La sfarsit adaugam patrunjelul spalat si tocat marunt .

Intr-o alta tigaie punem uleiul de masline,catelul de usturoi curatat si fasiile de ansoa.

Adaugam pastele ,jumatate din miezul de paine si amestecam .Adaugam apoi restul de miez si amestecam bine .

Se servesc calde ! 

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu miez-0
Spaghete cu miez-1
Spaghete cu miez-2
Spaghete cu miez-3
Spaghete cu miez-4
Spaghete cu miez-5
Spaghete cu miez-6
Spaghete cu miez-7
Spaghete cu miez-8

COMENTARII (26)

Andreea Caroline 1

28.09.2014, 21:07

Mihaela

dantes 1

29.09.2014, 10:34

Interesant

Andreea Caroline 1

29.09.2014, 16:15

Dantes ... garantez ca sunt si bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04