Spaghete cu perisoare si sos de rosii

de mimmi in Spaghete, 4 Dec 2011 | 3837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spaghete ,
  • apa,
  • sare,
  • 1 lingura ulei,

Pentru perisoare:

  • 250g carne tocata,
  • 1 ou,
  • 1 lingura orez,
  • sare,piper,

Pentru sos:

  • 1 ceapa,
  • 3-4 catei usturoi,
  • 1 ardei ,
  • 250 ml bulion,
  • 1 lingura zahar,
  • sare,
  • busuioc,
  • 1 lingura faina,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu perisoare si sos de rosii:

Punem apa la fiert cu putina sare in doua craticioare. Cand dau in clocot intr-una se pun spaghetele si se fierb,se strecoara si se amesteca cu 1 lingura ulei. In cealalta se pun perisoarele care se prapara astfel: Se amesteca carnea cu oul,orezul,sare si piper,se formeaza mingiute. Calim ceapa si usturoiul tocate marunt,adaugam 1/2 din bulion,zahar,sare si busuioc si se lasa putin la fiert. Facem o ingroseala din faina si restul de bulion,turnam ingroseala peste sos si fierbem cca 5 minute. Le servim impreuna,presarand patrunjel proaspat.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu perisoare si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de smantana