Spaghete cu pesto si mazare

de La Ancuta in Spaghete, 18 Apr 2011 | 3835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spagete
  • 1 fir de praz
  • 1 borcan mic de mazare
  • 2 linguri pesto
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu pesto si mazare:

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte le scurgem de apa si le trecem prin jet de apa rece.
Intre timp curatam prazul si il taiem rondele. Trebuie sa ma laud ca am folosit cutitul castigat cu ajutorul vostru, la concursul Reteta anului :), si de care sunt foarte multumita.

Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam rondelele de praz.
Lasam cateva minute pana se inmoaie apoi adaugam 2 linguri de pesto si un polonic de apa in care au fiert pastele. Lasam sa fiarba pana scade apa.

Adaugam apoi pastele si mazarea scursa de apa si amestecam pana se omogenizeaza. Potrivim de sare si piper si servim calde.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pesto si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Mitinita 1

22.04.2011, 21:28

Iepurasul mustacios
E de Paste generos
Nu-ti lasa cadou in ghete
Are el alte retete
Pasca,oul inrosit,
Mielul fript si un Paste Fericit!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

La Ancuta 1

24.04.2011, 12:02

Adina iti multumesc mult. Sarbatori fericite si voua!

mamaieelena 1

16.05.2011, 18:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete Asiatice