Spaghete cu piept de pui si sos de gogosari

de Krystyan Trendy in Spaghete, 19 Ian 2014 | 5558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghete
  • sare
  • 2 cepe
  • 50 g bulion
  • 3 gogosari murati
  • 1 lingurita de miere
  • verdeata
  • 1 piept de pui dezosat
  • ulei 100ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu piept de pui si sos de gogosari:

Intr-o cratita mai inalta punem apa si sare ,apoi lasam pe aragaz pana incepe apa sa clocoteasca.Adaugam pastele ,lasam sa mai dea cateva clocote, amestecam din cand in cand,apoi oprim flacara si  acoperim cratita cu un capac.Lasam cratita acoperita 15 minute .

Intre timp ,spalam pieptul,il transam cubulete si il punem la prajit in ulei.Adaugam 100 ml apa .Cand pieptul de pui este rumenit,scoatem cu o paleta si punem cubuletele intr-o farfurie.

Curatam cepele,le spalam cu apa rece si le taiam julien.

In uleiul in care am prajit carnea, calim cepele.Cand ceapa capata o culoare aurie,adaugam bulionul ,putina sare,mierea ,gogosarii taiati cubulete si 100 ml apa.

Lasam 5-10 minute ca sa fiarba putin gogosarii si la sfarsit adaugam verdeata (spalata in prealabil)  tocata marunt si cubulete de piept de pui.

Intr-o strecuratoare ,lasam spaghetele la scurs 5 minute,apoi le amestecam cu sosul de gogosari.

Spaghetele cu sos se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu piept de pui si sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

19.01.2014, 19:22

Va multumesc !

mihaelar63 1

27.01.2014, 20:51

Ce pofta mi-e de spaghete !

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete în sos de morcovi cu pui