Spaghete cu pui în sos onctuos

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 1 Mar 2013 | 11455 vizualizari

 

Iată un preparat perfect pentru cei gurmanzi, dar care nu au prea mult timp de stat în bucătărie.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui fără piele şi os, tăiat cuburi
  • 200 grame spaghete
  • 150 grame creme fraiche
  • 1 gălbenuş de ou
  • sare/piper
  • ulei de măsline
  • brânză (Parmezan sau Cheddar)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu pui în sos onctuos:

Puiul acoperit cu sare și piper se rumenește bine pe toate părțile la foc mediu, 5-6 minute, până prinde o culoare aurie. 

Se scoate pe o farfurie și se lasă la răcit.

Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu 3/4 lingură de sare și se scurg. Se lasă puțin la răcit. 

Gălbenușul de ou se amestecă cu creme fraiche folosind un tel. Se adaugă bucățile de pui și sosul peste paste și se amestecă bine până când spaghetele sunt acoperite de sos pe toată lungimea lor. 

Se așează în farfurii și se presară bânză rasă deasupra.

TIPS-URI

1

Calorii pe porţie: 350

2

Spaghetele pot fi înlocuite cu linguine

3

Spaghetele și puiul nu se adaugă direct în sos pentru că există riscul ca gălbenușul să se gătească.

4

Am ales Cheddar pentru gustul său afumat, dar și pentru textura cremoasă

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pui în sos onctuos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghette cu piept de pui