Spaghete cu ragu bogat in legume

de Andreea Caroline in Paste, 31 Oct 2015 | 955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip Spaghetti quadrati
  • 2 dovlecei
  • 2 anghinare
  • 1 vanata mica
  • 100 gr praz
  • 10 masline negre
  • 6 frunze busuioc
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ragu bogat in legume:

Eu am folosit anghinare in ulei din conserva . Daca folositi anghinare proaspete, curatati mai intai eliminand frunzele dure si barba interioara ,taiati in bucati si puneti in apa cu suc de lamaie . 

Prazul il curatam si taiem rondele . 

Il punem la calit in jumatate din cantitatea de ulei de masline si lasam cateva minute dar fara se sa coloreze . Adaugam anghinarele si potrivim de sare .Dam la foc iute pentru cateva minute . 

Vanata o spalam, indepartam extremitatile si o taiem cuburi . La fel procedam cu dovleceii . 

Intr-o alta tigaie , punem uleiul ramas si calim vanata si dovleceii impreuna cu usturoiul si putina sare . 

Dupa cateva minute adaugam aceste legume in tigaia cu anghinare si dam la foc potrivit pentru alte 5 minute . 

Adaugam busuiocul tocat marunt si maslinele. Potrivim de sare si piper .

Punem o oala cu apa la fiert si cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele amestecan pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .Cand au fiert  , se scurg bine de apa . 

Servim pastele calde cu ragu de legume .

Pofta buna ! 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu ragu bogat in legume-0
Spaghete cu ragu bogat in legume-1
Spaghete cu ragu bogat in legume-2

COMENTARII (7)

Andra_Constantinescu

Andra_Constantinescu 1

31.10.2015, 18:36

Camelya

Camelya 1

31.10.2015, 21:51

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 10:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!