Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare

de Bya Ralu in Spaghete, 27 Aug 2014 | 2040 vizualizari

 

O combinatie excelenta

 

INGREDIENTE

  • spaghete barilla
  • 2 linguri de smantana
  • parmezan ras
  • busuioc
  • sare/piper
  • Pentru coktail:
  • midii
  • creveti
  • 1 pahar de fresh de portocale
  • 50 ml vin rose
  • busuioc/piper/sare
  • ulei de masline
  • putin unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare:

Pentru coktail:

Intr-un castron punem midiile,impreuna cu creveti clatiti cu apa,stropim cu ulei de masline si le punem la calit.

Se adauga condimentele,vinul si se lasa pana scade zeama.

Se pun untul si fresh-ul de portocale si selasa cam 10 minute,pastram sa aiba putin sos.

Pentru spaghete:

Intr-o craticioara punem apa cu sare,iar cand a dat in clocot adaugam pastele,se asa la fiert pana sunt aproape gata(trebuie sa fie putin al dente).Se scurg de zeama,se pun intr-o craticioara,se amesteca cu condimentele,presaram putin parmezan ras si amestecam cu smantana.

Intr-o farfurie punem spaghete,iar deasupra fructele de mare,impreuna cu sosul format.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare-0
Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare-1
Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare-2
Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare-3
Spaghete cu smantana si cocktail de fructe de mare-4

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:06

Bya Ralu 1

30.08.2014, 16:17

Anca Mulțumesc

roxana_simona 1

01.09.2014, 22:05

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04