Spaghete cu sos

de Dea_Dea in Spaghete, 2 Iul 2013 | 2521 vizualizari

 

Eu nu prea fac cu conserva dar de data asta am zis sa incerc :), si au iesit tare bune

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghete
  • o conserva de carne de porc in suc propiu (300 gr)
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos:

Pastele se pun in apa clocotita cu sare , dupa ce s-au fiert , se pun in trecutatoare si se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Sosul :

Uleiul se incinge si se pun la calit cepele si ardeiul tocate. Se lasa 2-3 min , apoi se pune capacul si se lasa la foc mic , pana se inmaoaie ceapa.

Se adauga pasta de rosii si apa , se lasa la fiert pana scade .

Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc.

Conserva se taie cubulete si se pune in sos, se mai lasa 5 min si se stinge focul.

Spaghetele se pun pe farfurie si deasupra se pune sosul .

 

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune ulei de floarea soarelui in loc de ulei de masline.

2

Carnea se pune la final , pentru ca daca fierbe mult se sfarama.

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu sos-0
Spaghete cu sos-1
Spaghete cu sos-2
Spaghete cu sos-3
Spaghete cu sos-4
Spaghete cu sos-5
Spaghete cu sos-6
Spaghete cu sos-7

COMENTARII (9)

Geanina87 1

02.07.2013, 17:25

tare bune

Anett 1

02.07.2013, 18:59

hmmm foarte bune!

iri_iri 1

02.07.2013, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04