Spaghete cu sos de rosii si chiftele

de angyb in Spaghete, 3 Mai 2013 | 2434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 300 ml sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 1/2 gogosar rosu
  • busuioc,sare,piper

Pt.chiftele:

  • 300 g carne tocata de vita
  • 1 ou
  • 50 g parmezan
  • 2 felii de paine inmuiate in apa
  • 50 g pesmet
  • 2 catei de usturoi tocati
  • sare,piper ,vegeta
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de rosii si chiftele:

Pt.inceput pregatim chiftelele . Amestecam bine toate ingredientele condimentam cu sare ,piper si vegeta. Cu mana umeda formam bilute de marimea unei nuci si le prajim in ulei fierbinte. Le scoatem pe un servet de hartie da absorba uleiul.

Intr-o tigaie calim ceapa si gogosarul taiate marunt pana cand se inmoie  dupa care adaugam pasta de rosii ,condimentam cu sare ,piper si busuioc. Lasam sa fiarba 30 de minute dupa care adaugam chiftelele si ii mai dam un clocot.

Separat fierbem spaghetele dupa indicatile de pe punga ,le stoarcem de apa si le adaugam la sos.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spaghete cu sos de rosii si chiftele 224707
retete culinare - Spaghete cu sos de rosii si chiftele 224708

COMENTARII (15)

ianculubita 1

03.05.2013, 19:30

mmm,ce pofta mi-ai facut!!

marianascarlat 1

03.05.2013, 19:41

bune!

Rocsi 1

03.05.2013, 22:21

Ce bunatate!!Imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29