Spaghete cu sunca si sos de branza

de Lorra in Spaghete, 20 Ian 2012 | 6958 vizualizari

 

Pentru iubitorii de paste si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 400 gr sunca presata
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 400 gr smantana
  • 300 gr branza topita
  • sare si piper (dupa gust)
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca si sos de branza:

Spaghetele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei, cand este gata se adauga vinul indoit cu putina apa si se lasa 10 min. sa fiarba inabusit. Se adauga smantana si branza topita si se amesteca bine. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si patrunjel tocat marunt si se mai tine pe foc 2-3 clocote. Se pun spaghetele in sos si se amesteca usor, se adauga sunca taiata cubulete si ardeiul gras taiat felii (fasii). Se servesc calde.

Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spaghete cu sunca si sos de branza 141509
retete culinare - Spaghete cu sunca si sos de branza 141510
retete culinare - Spaghete cu sunca si sos de branza 141511
retete culinare - Spaghete cu sunca si sos de branza 141512

COMENTARII (22)

Rux 1

20.01.2012, 18:41

Cu asemenea ingrediente precis sunt grozave!

Rocsi 1

20.01.2012, 22:03

Lorra 1

20.01.2012, 23:13

da, au fost pe placul nostru

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: