Spaghete cu ton si creveti

de Bya Ralu in Spaghete, 15 Ian 2014 | 2831 vizualizari

 

o combinatie reusita si delicioasa de te lingi pe degete:))

 

INGREDIENTE

  • spaghete barilla
  • creveti
  • 1 cutie ton in suc propriu
  • 50 ml vin
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de mujdei de usturoi cu marar
  • 1 lingura de smantana
  • ulei de masline
  • sare.piper/ghimbir/fulgi de chilli/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ton si creveti:

O craticioara cu apa si sare se pune la foc.Cand incepe sa fiarba apa se adauga pastele.

Intr-o tigaie punem crevetii clatiti sub jet de apa,uleiul de masline si condimentele.

Lasam cateva minute sa se faca crevetii dupa care ii scoatem pe o farfurie.

Punem in aceiasi tigaie tonul scurs de zeama si cateii de usturoi pisati.Dupa cateva minute adaugam vinul,lasam sa scada putin punem smantana si mujdeiul de usturoi.

Pentru mujdeiul de usturoi gasiti reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/mujdei-de-usturoi-cu-smantana-si-marar-46191.html

Pastele cand sunt gata se scurg de zeama si se pun in tigaie peste sosul de ton.Se pun si crevetii se amesteca bine si se mai lasa cateva minute pe foc.

 

 

TIPS-URI

1

se servesc cu parmezan ras

RETETA IN IMAGINI

Spaghete cu ton si creveti-0
Spaghete cu ton si creveti-1
Spaghete cu ton si creveti-2
Spaghete cu ton si creveti-3
Spaghete cu ton si creveti-4

COMENTARII (42)

Sim0na 1

16.01.2014, 20:34

cam bune!

Alina26 1

17.01.2014, 12:33

ce bine arataa!!!!euling si farfuria!!!

Bya Ralu 1

18.01.2014, 18:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04